Blog

04.12.2013 01:48

Ukash Kart

Ukash kart ile ilgili lütfen aşağıdaki linklerimizden detaylı bilgi alınız. Kullanımlarınızda ve alımlarınızda mağdur olmamanız için dikkatlice okumanızı tavsiye eder, aklına takılan soruları bizimle her zaman paylaşabilirsiniz.

 

 

 

Ukash Kart Özellikleri Aşağıdaki Sırlamak Gerekirse;

 

 Ukash kart tek kullanımlık bir karttır. Kullanıldıktan sonra geri alınması mümkün olamaz. Geri iadesi kesinlikle yoktur.

 19 hanelik rakamlardan oluşur. Kesinlikle rakam içeriri ve hane sayısı değişkenlik göstermez. Bu rakkamlara ukah pin kodu adı verilir.

 

 Ukash kart parçalanamaz yani parça parça kullanılamaz bi kısmı kullanıldıktan sonra geri kalan kısmı yanar yani kullanılamaz hala gelir.

 

 Kesinlikle kullanım aşamasında sizden kişisel bilgileriniz istenmez. Bunu  isteyen 3. şahıslarla kesinlikle bilgilerinizi paylaşmayın. Tüm sorumluluk kullanıcıya ait olduğunu hatırlatmak isteriz.

 

 Ukash kart en üst limiti 250£ olarak üretilmiştir. Bundan daha üst limit tek pin kod kart yoktur. Lütfen var diyen satıcılara inanmayınız.

 

 Ukash kart kullanımını kesinlikle yasal sitelerde yapınız. Harcamalarda mağdur olmamak, kartlarınızın kullanılamaz hala gelmemesi için firma olarak kesinlikle yasal olan sitelerde yapılan alışverişi öneriyoruz. Kartların kullanım sorumluluğunun tamamen kullanıcıya ait olduğunu unutmayınız.

 

 Ukash kart satın alırkende sizden belli bilgiler istenir bu firmadan firmaya değişiklik gösterir. Biz firma olarak siz değerli müşterilerimizin güvenliği için kimlik numaranız cep telefonu numaranız isim soyad bilgileriniz istenmektedir. Bazı durumlarda sizden bazı bilgilerde istenebilir, bu tamamen sizin güvenliğiniz içindir.